Skip to content
  • Gratis verzenden & retourneren
  • Snelle service
  • Ook grote maten

Tommy Hilfiger t-shirts maattabel

Hieronder treft u de Tommy Hilfiger t-shirt maattabel aan, u kunt eenvoudig uw juiste maat bepalen m.b.v. een meetlint. Alle tabellen gaan uit van centimeters. Deze maattabellen kunt u als leidraad gebruiken.

Tommy Hilfiger t-shirts Big & Tall XLT 

Maat4XL / 2XLT5XL / 3XLT6XL / 4XLT7XL / 5XLT--------
Borstomtrek (C-D)132138146154--------
Tailleomtrek (E-F)128134142150--------
Ruglengte (A-G)81818184--------
Klik en sleep op de tabel voor alle maten

Hoe meet u uw maat?

Neem een poloshirt of trui die goed past. Leg het shirt met de rugzijde naar boven. Meet de maat en omtrek volgens onze afbeelding. Voor de mouwlengte meet u vanaf het midden van de rug net onder de boord tot het einde van de manchet. Meet u op uw lichaam? De buikmaat is dan leidend. U meet uw buikomvang over de navel. Wilt u een slank aansluitend artikel, telt u hier dan 5-7 cm bij op. Tel 8 tot 10 cm op bij uw buikmaat als u een ruimer zittend artikel wilt.

maattabel - maattabellen - meet instructie bonneterie

Tommy Hilfiger t-shirts zijn stijlvol en tijdloos. U heeft in onze webshop de keuze uit vele verschillende kleuren. Daarnaast zijn er ook t-shirts uit de Big & Tall collectie te bestellen. Deze collectie is speciaal voor de grotere en lange man. De t-shirts uit deze collectie zijn te bestellen in maat 2XLT tot en met 5XLT wat gelijk staat aan 4XL tot en met 7XL.