Skip to content
  • Gratis verzenden & retourneren
  • Snelle service
  • Ook grote maten

ALLES NAAR UW WENSEN - MAATPAKKEN & MAATCOLBERTS

Heeft u misschien specifieke wensen, wilt u graag u eigen kostuum samenstellen, of heeft u net even een andere maat dan de beschikbare confectiematen? Dan is een maatpak of maatcolbert een uitstekende oplossing voor u.

PORTOFINO MAATKOSTUUMS EN -COLBERTS

Portofino is een fabrikant van kostuums en colberts van een bijzonder hoogwaardige kwaliteit. De pasvorm van Portofino is ongekend mooi en elegant. Deze kostuums zijn stijlvol en van een bijzonder hoogwaardig niveau.

Spierings Herenmode heeft een prachtige maatwerkcorner waar de klant in alle rust een maatkostuum opgemeten krijgt. Deze maatpakken van Portofino zijn verkrijgbaar in drie lijnen.

Een brede wijde lijn voor de iets steverige man die van ruimte en comfort houdt.
De iets slanker gesneden Italiaanse lijn: Zeer elegant en trend volgend.

De derde lijn is de echte super slanke Italiaanse lijn. Deze lijn is perfect voor de zeer slanke man. Door de snit en en de fraaie pasvorm en ogen de kostuums van deze lijn hip en super modisch.

Kortom, maatpakken voor iedereen. Niet alleen qua pasbereik maar ook qua prijsstelling.

Welke opties zijn er?
De variaties zijn eindeloos en u mag kiezen. Wij kunnen u hierbij adviseren:

MOUWKOP
Naast de standaard mouwkop kunt u kiezen voor een extra optie: de 'ondergeschoven mouw'. Deze optie geeft het pak een strakker, meer Italiaanse uitstraling

REVERS
Tenzij u anders kiest krijgt het pak mooie standaard haakrevers. Andere mogelijkheden zijn verschillende soorten sjaalkraag revers, of revers die dieper zijn uitgesneden.

SLUITING
Wilt u één rij knopen of twee rijen knopen. En wilt u één, twee of drie knopen per rij? En in welke kleur? Ook hierin kunt u naar hartelust variëren

ZAKKEN
U zou het misschien niet verwachten, maar voor de zakken kunt u kiezen uit wel 10 mogelijkheden. Van klepzakken in standaard uitvoering, kleine klepzakken, of gepaspelleerde zakken, schuin of recht ingezet. Liever opgestikte zakken? Dan heeft u de keuze uit tulip, ronde of vierkante modellen.

EXTRA ZAKJE
Omdat het erg handig kan zijn, is het natuurlijk ook een optie om een extra zakje, een zogenaamd ticket of kaartenzakje, te laten maken.

BORSTZAKJE
Het borstzakje wordt opgestikt of is een strookzakje. De uitvoering van het opgestikt borstzakje is het tulip-model, of een ronde of vierkant vorm. Het strookzakje kan klein (small), medium of groot zijn. U kunt ook kiezen voor de speelse halfronde 'smiley'-vorm. Een standaard maatpak wordt uitgevoerd zonder borstzakje.

VOERING
Wilt u eens iets anders aan de binnenkant? De variaties voor de voering zijn eindeloos. Zowel in kleur als het pand waarin u de kleur voering wilt hebben. Zo kunt u, als het u wens zou zijn, voor de zijpanden, rugpanden, voorpanden en de mouwen allemaal verschillende kleuren nemen. Voor een hippe uitstraling kiest u een voering contrasterende kleur of met een opvallende print. De body en de mouwen van een standaard maatpak worden voorzien van een voering in dezelfde stof en kleur.

Wil u graag langskomen voor een maatpak of trouwpak op maat? Dan vragen wij u vriendelijk om telefonisch een afspraak te maken, zodat wij tijd voor u kunnen vrijhouden om alle aandacht te geven. Het maken van een maatkostuum of -colbert duurt ongeveer 4-6 weken. Heeft u het pak of colbert sneller nodig? Neemt u dan contact met ons op. Dan kunnen we de mogelijkheden met u bespreken.

Maatpakken en maatcolberts