Skip to content
  • Gratis verzenden & retourneren
  • Snelle service
  • Ook grote maten

PAKKEN IN LENGTEMATEN - KOSTUUMS VOOR LANGE MANNEN

In de webshop ziet u een mooie kleine selectie van kostuums en Mix & Match pakken in verschillende lengtematen. In de winkel in Hillegom hebben wij een zeer uitgebreid assortiment voor u klaar hangen.

Lange mannen kunnen kiezen uit kostuums en pakken in lengtematen 94, 98, 102, 106, 110, 114, 118 en 122. Dit komt overeen met respectievelijk de lengtematen 47, 49, 51, 53, 55, 57, 59 en 61.

MERKEN MET PAKKEN VOOR LANGE MANNEN

Van onder andere onderstaande premium merken kunt u een lengte maat kostuum online bestellen of in de winkel kopen

MIX & MATCH PAKKEN - DE OPLOSSING BIJ MAATVERSCHILLEN

De Mix & Match mogelijkheden van Roy Robson en Strellson zijn dé oplossing als u voor een colbert een andere maat heeft dan voor uw pantalon. Deze kostuums zijn gemaakt van mooie wollen kwaliteiten. Zowel de colberts als de pantalons hebben we voor u in de lengtematen 94, 98, 102, 106, 110, 114, 118 en 122. Naast deze pakken met extra lengte, kunt u kiezen uit de standaard confectiematen (maat 44 t/m 64) en evt. korte of kwartmaten (24 t/m 32).

Bij de Mix & Match colberts staan de bijbehorende pantalons aangegeven en visa versa.

Kijk hier voor de Mix & Match colberts
Kijk hier voor de Mix & Match pantalons

LENGTEMAAT PAK EN DRIEDELIG KOSTUUM IN DE WINKEL KOPEN

Een kostuum kopen heeft aandacht nodig. Een kostuum moet mooi strak en ook fijn zitten. Daarvoor heeft u een goed en gedegen advies nodig. Dit krijgt u van ons volop in de winkel van ervaren en deskundige medewerkers.In de winkel kunt u ook terecht voor driedelige kostuums in alle maten.

Zijn er aanpassingen nodigen aan een pak die u in de winkel koopt? Wij hebben een eigen atelier die dat voor u kan doen. Onze medewerkers kunnen u informeren over de eventuele kosten hiervoor.

OOK TROUWKOSTUUMS VOOR LANGE MANNEN

Vanuit het hele land komen lange mannen naar onze winkel voor het perfect zittende trouwkostuum. Onze vakkundige precisie zorgt ervoor dat u op uw trouwdag stijlvol en uitmuntend gekleed voor de dag komt. Als u (tijdig) een afspraak bij ons maakt, kunnen wij u in alle rust een mooi trouwpak aanmeten.

LENGTEMAAT KOSTUUM OP MAAT GEMAAKT

Wij hebben jarenlange expertise op het gebied van maatpakken. Als lange man kunt u bijzonder goed terecht als u voor een zakelijke of bijzondere gelegenheid een pak nodig hebt.

De prijzen van ons assortiment zijn zeer schappelijk en passen bij iedere portemonnee. U kunt kiezen uit een uitgebreide collectie stoffen, knopen, voeringstoffen, wol, garens en accentkleurige stiksels. Tevens kunt u uw pak een persoonlijk tintje geven met bijvoorbeeld geborduurde naam, datum of een andere tekst.

Bij het aanmeten van een maatpak gebruiken wij verschillende doorpasmodellen. Dit zijn strak Italiaans en regular Italiaans. Hierdoor krijgt u een duidelijk beeld over hoe het kostuum er uit gaat zien. Met kleine aanpassingen kan een perfect kostuum worden gemaakt. Het maken van het kostuum op (lengte)maat duurt ongeveer 5 weken.