Skip to content
  • Gratis verzenden & retourneren
  • Snelle service
  • Ook grote maten

Tommy Hilfiger vesten maattabel

Hieronder treft u de Tommy Hilfiger truien & vesten maattabel aan, u kunt eenvoudig uw juiste maat bepalen m.b.v. een meetlint. Alle tabellen gaan uit van centimeter. Deze maattabellen kunt u als een leidraad gebruiken.

Tommy Hilfiger Big & Tall XLT

Wijde Fit

Maat2XLT / 4XL3XLT / 5XL4XLT / 6XL---------
Borstomtrek (C-D)134140140---------
Tailleomtrek (E-F)120128134---------
Mouwlengte (A-B)919595---------
Ruglengte (A-G)777981---------
Klik en sleep op de tabel voor alle maten

Hoe meet u uw maat?

Neem een poloshirt of trui die goed past. Leg het shirt met de rugzijde naar boven. Meet de maat en omtrek volgens onze afbeelding. Voor de mouwlengte meet u vanaf het midden van de rug net onder de boord tot het einde van de manchet. Meet u op uw lichaam? De buikmaat is dan leidend. U meet uw buikomvang over de navel. Wilt u een slank aansluitend artikel, telt u hier dan 5-7 cm bij op. Tel 8 tot 10 cm op bij uw buikmaat als u een ruimer zittend artikel wilt.

maattabel - maattabellen - meet instructie bonneterie

Tommy Hilfiger poloshirts zijn stijlvol en tijdloos. De effen polo's hebben een subtiel vlaglogo op de linkerborst, die sportief afsteekt bij de kleur van de polo. U heeft in onze webshop de keuze uit vele verschillende kleuren. De poloshirts hebben een slanke, getailleerde pasvorm. Daarnaast zijn er ook poloshirts uit de Big & Tall collectie te bestellen. Deze collectie is speciaal voor de grotere en lange man. De polo's uit deze collectie zijn te bestellen in maat 2XLT tot en met 5XLT wat gelijk staat aan 4XL tot en met 7XL.