We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van uw bezoekersgedrag. Zo kunnen we u ook buiten onze webshop relevante aanbiedingen doen. Als u verder surft accepteer u onze cookies. Ja, prima Nee, liever niet

Winkelmand
Laden...
Over Spierings

SPIERINGS HERENMODE SINDS 1968 - OOK VOOR LANGE MANNEN

Spierings Herenmode is sinds 1968 een herenkleding winkel waar ook lange mannen terecht kunnen voor mooie merkmode. Daarvoor was de zaak aan de Hoofdstraat van Hillegom een manufacturen winkel. Het pand was oorspronkelijk een woonhuis met een winkel voorin. Later is naar aanleiding van het succes het achterste gedeelte van het pand erbij getrokken, waardoor het de winkel werd die het nu is. De zoon van de oprichter van de winkel heeft er een modewinkel van gemaakt, met een specialiteit voor lengtematen. Onze slogan luidt al jaren: 'Wij respecteren uw lange armen!'.

SPIERINGS HERENMODE LENGTEMATEN SPECIALIST

Spierings Herenmode is al decennia lang bekend als dé lengtematen specialist van de regio. Spierings blijft zich steeds vernieuwen door middel van het bezoeken van beurzen in onder andere Milaan, de Pitti Uomo en in Berlijn de Premium beurs en de Tempelhoff beurs. Hier worden jaarlijks nieuwe merken ontdekt die zorgen voor continue vernieuwing van het assortiment. Essentieel voor Spierings is de vaste klanten schare, die continu geprikkeld moet worden door vernieuwende labels.
Klant is koning bij Spierings. De klant moet het gevoel hebben dat hij of zij onze gast is. Onze klanten zijn onze gasten en zo worden zij behandeld.

HET SPIERINGS TEAM

Bij Spierings Herenmode werken alleen 100% toegewijde en vakkundige mensen in de winkel die kennis van zaken en jarenlange ervaring hebben. Wij nog steeds gepassioneerd voor het vak, doordat het modevirus dat iedere keer weer voor dynamiek zorgt. Mode verandert continu. Trends zorgen hiervoor. Wij werken met pure bezieling en leggen dit in onze verkoop. Als een klant iets aanschaft moeten wij dezelfde sensatie hieraan beleven. Bij ons gaat het om lange termijn relatie met de klant.

Vertrouwen, eerlijkheid, en vakkundigheid zijn hierbij het belangrijkst. Dit heeft zich door de jaren heen vertaald naar een grote vaste schare klanten, van vader op zoon. Onze doelgroep is heel groot, 20 tot 60 jaar, dus voor ieder wat wils.

Tot ziens in de winkel.