We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van uw bezoekersgedrag. Zo kunnen we u ook buiten onze webshop relevante aanbiedingen doen. Als u verder surft accepteer u onze cookies. Ja, prima Nee, liever niet

Winkelmand
Laden...
Maatpakken en -colberts

GEHEEL NAAR UW WENSEN - MAATPAKKEN & MAATCOLBERTS

Heeft u misschien specifieke wensen, wilt u graag u eigen kostuum samenstellen, of heeft u net even een andere maat dan de beschikbare confectiematen? Dan is een maatpak of maatcolbert een uitstekende oplossing voor u.

PORTOFINO MAATKOSTUUMS EN -COLBERTS

Portofino is een fabrikant van kostuums en colberts van een bijzonder hoogwaardige kwaliteit. De pasvorm van Portofino is ongekend mooi en elegant. Deze kostuums zijn stijlvol en van een bijzonder hoogwaardig nivo.

Spierings Herenmode heeft een prachtige maatwerkcorner waar de klant in alle rust een maatkostuum opgemeten krijgt. Deze maatpakken van Portofino zijn verkrijgbaar in drie lijnen.

Een brede wijde lijn voor de iets steverige man die van ruimte en comfort houdt.
De iets slanker gesneden italiaanse lijn: Zeer elegant en trend volgend.

De derde lijn is de echte super slanke Italiaanse lijn. Deze lijn is niet voor iedereen weggelegd omdat deze zeer slank is. Daardoor oogt deze lijn wel erg geinformeerd en modisch.

Kortom, maatpakken voor iedereen. NIet alleen qua pasbereik maar ook qua prijsstelling. De maatpakken bij Spierings Herenmode beginnen namelijk al bij 399,- euro inclusief alle opties.

Wilt u graag langskomen voor een maatpak? Dan vragen wij u vriendelijk om telefonisch een afspraak te maken, zodat wij tijd voor u kunnen vrijhouden om u alle aandacht te geven. Het maken van een maatkostuum of -colbert duurt ongeveer 4-6 weken. Heeft u het pak of colbert sneller nodig? Neemt u dan contact met ons op. Dan kunnen we de mogelijkheden met u bespreken.