We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van uw bezoekersgedrag. Zo kunnen we u ook buiten onze webshop relevante aanbiedingen doen. Als u verder surft accepteer u onze cookies. Ja, prima Nee, liever niet

Winkelmand
Laden...
Maatoverhemden

KOM UW EIGEN MAATOVERHEMD SAMENSTELLEN

Als het mocht voorkomen dat u het niet kan vinden in de ready-to-wear collectie, dan kunt u er voor kiezen om een maatwerk overhemd te laten maken. Hierbij kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden, zoals de kleur van de knoopsgaten, boordmaat, stiksels, manchet en vele andere opties.

De merken Ledûb en John Miller bieden het maatwerk overhemd aan. U kunt hierbij kiezen uit verschillende stoffen, zoals Oxford, poplin, flanel, Herringbone en vele anderen. U kunt ook kiezen voor contrastkleuren in de boord en manchetten. Bij John Miller kunt u kiezen uit luxere stoffen en mogelijkheden. John Miller kent een levertijd van 2,5 week. De maatwerk overhemden van Ledûb kunt u laten maken vanaf € 89,95 en een maatwerk overhemd van John Miller vanaf €139,95. 

Kunt u moeilijk vinden waar u naar opzoek bent? Maatwerk biedt uitkomst. U bent van harte welkom in onze winkel voor het opmeten van een maathemd.