Skip to content
  • Gratis verzenden & retourneren
  • Snelle service
  • Ook grote maten

Kortingen

Bekijk hier de meest gestelde vragen of acties en kortingscodes.

Waar verzilver ik een kortingscode?

U kunt de kortingscode in de eerste stap van je winkelwagentje verzilveren bij ‘Ik heb een kortingscode?’ Vul de code in bij het vak ‘kortingscode’ en klik op 'voeg toe'. Als de code klopt brengen we het bedrag in mindering op het aankoopbedrag. Tijdens het afrekenen kunt u één kortings- en/of actiecode per bestelling gebruiken.

Mijn kortingscode werkt niet, wat nu?

Vervelend om te horen dat de kortingscode het niet doet. Controleer eerst of u alle hoofdletters en spaties goed hebt ingevuld. Controleer vervolgens ook de uitgebreide actievoorwaarden om na te gaan of u aan alle voorwaarden voldoet en of de code nog geldig is. Lukt het dan nog niet? Neem contact op met onze klantenservice en houd het bestelnummer bij de hand. Wij zoeken uit wat er aan de hand is.

Hoeveel kortingscodes kan ik per bestelling gebruiken?

U kunt één kortingscode per bestelling gebruiken. De meeste kortingscodes zijn eenmalig per persoon te gebruiken, lees voor de exacte voorwaarde per actie de uitgebreide actievoorwaarden.

Welke actievoorwaarden gelden er?

U vindt hier alle actievoorwaarden die gelden per actie: https://www.spieringsherenmode.nl/klantenservice/actievoorwaarden/

Waar verzilver ik mijn cadeaukaart ?

U kunt alleen met uw cadeaukaart betalen in een van onze fysieke winkels. In onze webshop is het niet mogelijk om deze te gebruiken.

Kan ik mijn cadeaukaart retourneren of inwisselen voor geld?

Nee, een cadeaukaart kunt u helaas niet retourneren. De cadeaukaart is ook niet inwisselbaar voor geld.

Zat uw vraag er niet tussen ? Misschien kunnen wij u nog verder helpen middels de meest gestelde vragen van de onderstaande onderwerpen.