Skip to content
  • Gratis verzenden & retourneren
  • Snelle service
  • Ook grote maten

HET PERFECTE TROUWKOSTUUM VOOR EEN FEESTELIJKE DAG

Als bruidegom wil je natuurlijk het pak van je leven. Een kwaliteitskostuum zit als gegoten en staat fantastisch. Zodra je het aantrekt, voelt u zich thuis in uw trouwkostuum.

Bij Spierings Herenmode heeft u veel keuze uit verschillende trouwkostuums. U kunt kiezen uit verschillende soorten maatvoering, stoffen en afwerkingen.
Een bruidegom heeft vaak specifieke wensen. Hij wil er het allermooiste uitzien tijdens de trouwerij. Maatwerk biedt hiervoor een uitkomst. Met maatwerk kunt u net dat beetje extra geven en het kostuum extra speciaal maken. Steeds meer bruidegommen kiezen voor maatwerk. U kunt hierbij kiezen uit mooie glanzende stoffen in bruin, taupe, grijstinten, en middengrijs-donkergrijs. Wij bieden een kleurpalet dat heel breed is.

HET PERFECTE TROUWKOSTUUM VOOR EEN FEESTELIJKE DAG

Het kostuum moet perfect zitten, om de dag volmaakt te maken. Spierings Herenmode kan uw speciale wensen in vervulling laten gaan. U kunt ook kiezen uit verschillende soorten afwerking. U kunt bijvoorbeeld de naam en datum in het kostuum laten stikken.

Alle uw wensen kunnen in vervulling gaan bij Spierings Herenmode. Wij hebben ook een mooie collectie trouwdassen die aansluiten bij de japon van de bruid qua kleurstelling. Als finishing touch hebben wij ook een ruim assortiment schoenen die het plaatje afmaken. U bent van harte welkom in onze winkel voor het uitzoeken van uw trouwpak.