Skip to content
  • Gratis verzenden & retourneren
  • Snelle service
  • Ook grote maten

Circle of Gentlemen is een goed voorbeeld van Dutch Design. Het merk kent zijn oorsprong in Nederland en is opgericht in 2006.

Lees meer
0 artikelen
  • Gratis verzending binnen Nederland
  • 30 dagen op zicht
  • Binnen 1 tot 3 werkdagen verzonden

Circle of Gentlemen is een goed voorbeeld van Dutch Design. Het merk kent zijn oorsprong in Nederland en is opgericht in 2006.

Circle of Gentlemen maakt alleen gebruik van exclusieve stoffen. Kernwoorden van het merk zijn: hoogwaardige stoffen, unieke dessins, Italiaans, puur en natuurlijk. De stoffen die Circle of Gentlemen gebruikt zijn van de beste soort: Egyptisch katoen. Een Circle of Gentlemen overhemd is te herkennen aan de een-/twee-knoops boord die iets verhoogd is.

OVER CIRCLE OF GENTLEMEN

De missie van Circle of Gentlemen is het creëren van een unieke stijl met een natuurlijke elegantie. Dit doet het merk door chique met sportief te combineren. Bij het maken van een nieuwe collectie wordt creativiteit samengesmolten met een verhaal. Het verhaal vormt hierbij de basis voor de nieuwe collectie. De kleding van Circle of Gentlemen is heel veelzijdig en op vele manieren te combineren.

CIRCLE OF GENTLEMEN BIJ SPIERINGS HERENMODE

Spierings Herenmode verkoopt onder andere overhemden van Circle of Gentlemen, en heeft hiervan een ruime collectie vanaf maat 38 tot en met maat 46. U bent van harte welkom in onze winkel voor een vrijblijvend stijladvies.