SpieringsHerenmode.nl gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Om het bezoek en winkelen bij SpieringsHerenmode.nl voor u gemakkelijker en persoonlijker te maken verzamelen wij en derden persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag binnen en buiten onze website. Hiermee kunnen wij en derden advertenties laten zien die aangepast zijn aan uw interesses en kunt u informatie delen op social media. Door verder te klikken op onze website gaat u hiermee akkoord. Meer weten?.

Winkelmand
Laden...
Meesterkleermaker

EIGEN ATELIER

Het atelier van Spierings Herenmode staat bekend om zijn vakwerk. Alles wordt hier uit de kast gehaald om de kleding tot in de perfectie te vermaken.

Wat op de verkoopvloer beloofd wordt, moet in het atelier ook waargemaakt worden. Spierings doet dit door enkele 'Meesterkleermakers' vakwerk af te laten leveren. Kostuums, colberts, pantalons. Geen probleem is te groot!

Diverse klanten hebben door hun bouw (gekromde rug, zwaar gebouwd) problemen om passende kleding te vinden. De 'Meesterkleermakers' van Spierings zorgen dat dit probleem niet door de kleding geaccentueerd wordt.

Het atelier is gevestigd in Hillegom.