SpieringsHerenmode.nl gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Om het bezoek en winkelen bij SpieringsHerenmode.nl voor u gemakkelijker en persoonlijker te maken verzamelen wij en derden persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag binnen en buiten onze website. Hiermee kunnen wij en derden advertenties laten zien die aangepast zijn aan uw interesses en kunt u informatie delen op social media. Door verder te klikken op onze website gaat u hiermee akkoord. Meer weten?.

Winkelmand
Laden...
Zakelijke / Business kleding

BUSINESS KLEDING - ZAKELIJKE KOSTUUMS EN COLBERTS

Spierings Herenmode heeft een prachtige maatwerkcorner waar de klant in alle rust een maatkostuum opgemeten krijgt.
De maatpakken zijn geknip voor iedereen. Niet alleen qua pasbereik maar ook qua prijsstelling. De maatpakken bij Spierings Herenmode beginnen bij € 399,-, inclusief alle opties.

Portofino Business kleding - maatwerkkostuums en colberts

Portofino is een fabrikant van kostuums en colberts van een bijzonder hoogwaardige kwaliteit. De pasvorm van Portofino is ongekend mooi en elegant. Deze kostuums zijn stijlvol en van een bijzonder hoogwaardig niveau.

Deze maatpakken van Portofino zijn verkrijgbaar in meerdere lijnen:

  • Een brede, wijde lijn voor de iets steverige man die van ruimte en comfort houdt.
  • De slank gesneden Italiaanse lijn: zeer elegant en trend volgend.
  • De derde lijn is de super slanke Italiaanse lijn. Omdat de lijn zeer slank is deze niet voor iedereen weggelegd. Wel oogt deze lijn zeer geïnformeerd en modisch.

Roy Robson Business kleding - elegante business kostuums

De stijl van Roy Robson is een authentieke stijl. Hij benadrukt de persoonlijkheid van de drager en zorgt voor een natuurlijke nonchalance. Business kleding die de juiste uitstraling garanderen. Roy Robson is altijd in beweging. Colberts en kostuums van Roy Robson mogen gezien worden.